Velkommen til Unge Forskere 2024

Dette er tilmeldings systemet mit.ungeforskere.dk til konkurrencen Unge Forskere 2024. For at tilmelde et projekt, skal du oprette en bruger herunder.

Unge Forskere Junior (elever i grundskolen): Det er en lærer, der skal oprette projekter og derefter invitere de relevante elever. Hvis du som lærer allerede har en profil, kan du blot logge ind.

Unge Forskere Senior (elever på ungdomsuddannelserne): Det er eleverne selv, der tilmelder sig. Er det et gruppeprojekt, inviteres de øvrige deltagere på profilen efter oprettelse. Gruppeprojekter består af max tre elever.

Deadline for aflevering og endelig tilmelding af projekter er onsdag d. 31. januar 2024. Hvis du har spørgsmål til din tilmelding eller årets konkurrence, så skriv til info@ungeforskere.dk.

mit.ungeforskere.dk finder du al den information du behøver i perioden fra tilmeldingsdeadline til finalen. På hjemmesiden ungeforskere.dk kan du finde input til den gode projektbeskrivelse, video-pitch, vigtige datoer o.m.m. ifm din forberedelse til at deltage i Unge Forskere.

Brug det lille "kontakt"-ikon øverst på ungeforskere.dk for hurtig adgang til mit.ungeforskere.dk.

Følg med på instagram, facebook og ungeforskere.dkUnge Forskere Junior 2024

Det er ikke muligt at tilmelde sig til denne konkurrence.

Unge Forskere Senior 2024

Det er ikke muligt at tilmelde sig til denne konkurrence.